Funktionerna på My Keyless Remote slutade fungera

Många av dagens bilar är utrustade med bekvämligheten av nyckellösa fjärrsystem . Men , som alla elektroniska enheter , kan de fel och göra de användbara funktioner värdelös när man försöker komma åt insidan av din bil . Funktion

Keyless remote system består av en permanent fastsatt mottagare i bilen och en eller två handhållna avlägsna sändare . Sändarnas funktioner kan variera från att låsa upp en eller alla av bildörrar , eller öppna trunkar med en knapptryckning .
Överväganden

En vanlig orsak till keyless remote misslyckande är låg batterispänning . Kontrollera att batterierna är fräscha i sändaren . Också prova funktionerna på en extra sändare . Om båda fjärrkontroller inte fungerar ens med färska batterier , är det möjligt att problemet ligger i bilens mottagare .
Förebyggande /Lösning

att återställa systemet , och återfå funktionerna i Keyless fjärrkontroll , håller låsa och låsa knapparna samtidigt i cirka en minut . Bilen ska reagera med blinkande ljus eller ett horn pipljud att beteckna systemet är i dess standardkonfiguration , vilket gör att fjärrkontrollen att fungera normalt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131496.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.