Hur du ändrar hållarlager i en 2006 Ford F250

arbetshäst lastbilar gillar 2006 Ford F250 används för allt från bogsering en båt för att bära last för din nästa konstruktion jobb. Sådan belastning placeras på en Ford lastbil påskyndar nedbrytningen av många viktiga komponenter i fordonet, inklusive hållarlager, vilket hjälper till att stödja drivaxeln. Även din lokala Ford återförsäljare kan reparera detta, debiteras du hundratals dollar i arbetskraften. Istället, spara lite pengar och installera hållarlager själv. Saker du behöver
U-joint
Differential oket
Center kullager ersättare
Momentnyckel
Hissar
Bearing splitters
Automotive fett
Visa fler instruktioner
1

Placera din Ford F250 på hissar. Du arbetar under lastbilen så någon extra arbetsutrymme är praktiskt.
2

Torka bort fett och lera runt hållarlager på undersidan av fordonet.

3

Ta bort skruvarna som håller U-joint med momentnyckel. Det ser ut precis som ett "U" och bidrar till att hålla ned transportören lagret. Håll U-leden på plats när du har bultarna ut. Håll det här, vicka drivaxeln fram och tillbaka tills den glider ut med nu löst U-joint. Detta avslöjar drivlinan och lagren bärare.
4

Ta bort gummit stöder placerad på sidan av lagret. Dessa stöd täcker lagret och tillsätt skydd. Ta tag i lagret med ett lager splitter. Denna enhet öppnas lagret upp helt (lagret är en stor metall, rund klämma som måste hållas öppen för borttagning). När öppna, skjut transportören påvisar. Med den gamla bärare bär ut, sätt i utbyte och placera gummibeläggning tillbaka över lagret.
5

Skjut drivaxeln tillbaka i position och dra åt den genom att trycka på U-gå över den och dra åt bultarna. Väl på plats, inte slipa fett upp axeln för att säkerställa att det inte upp mot resten av materialet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131424.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.