Hur man tar bort Färgtoning Från Truck Windows

Färgtoning håller insidan av din bil sval samtidigt skydda plast och läder komponenter från de skadliga effekterna av solljus. Den ursprungliga svarta färg nyans kommer att blekna till en nyans av lila som det bryts ned med exponering för solljus. Dra den gamla flerskiktade nyans från din lastbil fönster kräver hjälp av en metod för att lossa limmet håller den till fönstret. Saker du behöver
svart soppåsar
Sax
Tvålvatten
Sprayflaska
Plastplatta
Ammoniak-fyllda sprayflaska
Rakblad
fin stålull
Glass Cleaner Review Rag
Visa fler instruktioner
1

Skär en svart plast sopsäck för att passa din lastbil fönster med en sax.
2

Spraya tvålvatten på utsidan ytan av fönstret med en sprayflaska.
3

Tryck snittet soppåsen på den våta ytan av glaset. Jämna påsen med händerna tills inga luftbubblor finns kvar mellan påsen och glaset. Sprid plastfolie över det inre av din lastbil för att skydda den från ammoniak. Öppna alla fönster med nyans som du inte arbetar med.
4

Håll munstycket av en ammoniak-fyllda sprayflaska 4 till 6 inches från insidan av den tonade fönster. Ta och håll ett djupt andetag. Belägga insidan av fönstret med ammoniak. Parkera fordonet på en plats med solen skiner direkt på den svarta sopsäck. Låt lastbilen för att sitta i solen under en till två timmar.
5

Lift ett hörn av det lossade färgton med ett rakblad. Låt lastbilen att sitta i solen för ytterligare en halv timme om hörnet inte med lätthet.
6

Dra sakta nyansen av lastbilen fönstret.
7

Spray fönsterputsmedel på nyans-fri fönster. Gnid en bit fint stålull över eventuella kvarvarande nyans lim. Torka fönstret rent med en trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128159.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.