Böljande i Generatorer

En generator är en generator som omvandlar mekanisk energi till växelström - AC - form av elektrisk energi . Denna energi är kortvarigt lagras i generatorn före distribution till delar av ett fordon som drivs av AC . Generator System

Själva generatorn under bilens huv är bara en del av en generator -system , kan ett stycke som orsakar problem , inklusive makt surges.The generator består av generatorn , generatorns regulator , tändningslåset, batterier , fördelning ledningar och i fallet med flera batterier , ett batteri omkopplare. Var och en av delarna kan orsaka generatorn för att ladda felaktigt , surge eller inte laddning alls .
Funktion

En generator vanligtvis lägger ut mellan 13.5 och 14.8 volt AC. Om en våg tar utmatningen från botten av detta intervall till toppen , eller om den orsakar funktionsfel ut från den övre delen av intervallet till utgång än vad det elektriska systemet kan hantera , kan skador på bilen resultera .
< br >
Dangerous Surges

När ett fordon kör och generatorn omvandla , lagra och frigöra energi , är det farligt att koppla bort generatorn från batteriet . Detta kan orsaka stora mängder av AC som avges på en gång , att förstöra generatorn själva systemet , liksom allt som den är fäst .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131416.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.