Hur man lagrar en Tow Dolly

En fiberkabel dolly används för att bogsera en bil bakom ditt fritidsfordon eller lastbil. När den inte det använda, är det viktigt att lagra den på rätt sätt för att förlänga dess livslängd. Vidtar åtgärder för att skydda elsystemet och däck kommer att försäkra att det är redo att användas nästa gång du behöver det. Lagra bogsera dolly i ett garage eller skjul är den idealiska platsen eftersom det ger mest skydd från väder och vind. Täck inte din dolly med en plast presenning, eftersom detta kommer att fälla fukt och påskynda rostande processen. Saker du behöver
Electric Däck fett
täcker
Log eller trä
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bogsera dolly med tvål och vatten för att avlägsna smuts och salter som har ackumulerats från användning.
2

Välj en plats att lagra din dolly. Helst är det i ett garage eller skjul. Om du behöver lagra det utanför, välj en plats som skyddar den från elementen så mycket som möjligt. Förvara däcken ur vatten eller lera genom att parkera den på en uppfart eller två stenar uteplats.
3

Ansök elektrisk fett till plåten anslutningar på fem-vägs fordonets elektriska kontakten. Använd en liberal mängd. Detta ger ett skydd mot vatten och förhindrar rost.
4

Fäst änden av den elektriska kontakten till släpets tungan med ett buntband. Detta håller den från att falla på marken och utsätts för fukt och smuts.
5

Park bogsera dolly på sin lagringsplats och lyft Dollys tungan från marken med lite ved. Hämta minst sex inches från marken. Om dolly inte kommer att vila i sin position, måste du Blockera däcken.
6

Täck Dollys däck med däck omslag. Solens ultravioletta ljus bryter ner gummit på däcken och kan skada dem utan omslag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131633.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.