Installationsinstruktioner för en 440 Gjutjärn insugningsrör

Den Edelbrock Victor 440 Gjutjärn Manifold har en design specifikt för big-block-Wedge 440 Chrysler motorer. Men de 1962-1964 Max Wedge cylinderhuvuden är oförenliga med Victor 440 grenröret. Victor 440 grenröret ökar prestandan i motorer som främst används i street racing. Det ger också en god gasrespons över 5000 varv per minut (rpm). Dessutom, när Victor 440 grenröret ökar hästkrafter och vridmoment inom det börsnoterade varvtalsområde som används tillsammans med en blandning av eftermarknaden Racing Development delar och utrustning. Saker du behöver
Rags
Lack tunnare
Packning tätningsmedel
silikon täta
låsbultar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Rengör alla spår av gamla packningen skräp och tätningsmedel från alla tätningsytorna. Använd trasor och thinner för att utföra denna uppgift. Applicera packningen tätningsmedel till intaget packning och huvudet. Vänta några minuter för att limmet ska bli klibbig. Fäst packningen till cylinderhuvudet.
2

Applicera en liten sträng av silikon täta till papperet änden av packningen insugningsröret. Applicera en liten sträng silikon täta till blocket slutet av dalen pan. Placera dalen pan. Säkra dalen med låsmuttrar och en skiftnyckel.
3

Applicera packningen tätningsmedel till intaget packningen grenröret och valley pan. Vänta några minuter för den att bli klibbig. Fäst packningen grenrör till dalen pan.
4

Applicera en liten sträng silikon täta till papperet packningen insugningsröret sidan, sedan vila insugningsröret på packningarna. Rikta in skruvhålen. Trä de låsbultarna genom insugningsröret s vägvisare och in packningarna. Dra åt bultarna till 25 foot-pounds med en momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131412.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.