Hur man installerar ett larmsystem i en Dodge Viper

Dodge Viper är en amerikansk sportbil. Som av Februari 2011, börjar Viper pris på $ 90,255. Eftersom det är så dyrt, är det viktigt att skydda den. Ett sätt att göra detta är genom att ansluta ett larmsystem till bilen. Larmet utlöses när fönstren har manipulerats. Larmet kommer att skicka ut ett högt ljud för att tipsa närliggande folk att något skändlig som händer med bilen. Saker du behöver
Bilalarmsystem
Batteridriven borr
Visa fler instruktioner
1

Öppna Viper huva. Koppla ur Viper positiva (märkt "+")-kabeln från batteriet. Vira larmsystemet strömkabel runt pluskabeln som du kopplas bort från batteriets pluspol. Skjut den andra änden av larmsystemet strömkabel under bilen och till området nära förarsätet.
2

Anslut larmsystemet styrenhet under instrumentpanelen på passagerarsidan genom att skruva den på plats med en batteridriven borrmaskin.
3

Placera larmets lysdioden ovanpå instrumentbrädan. Borra två hål i instrumentpanelen. Skjut siren två stycken i hålen. Anslut LED-lampor till Viper start inaktivera reläet.
4

Sätt larmets siren i ett utrymme i motorrummet som inte är nära själva motorn.
5

Placera stötsensor på bilens vindruta. Olika varianter av sensorn finns tillgängliga, så kontrollera larmets bruksanvisningen innan du utför detta steg. Anslut ledningarna från chocken sensor, ljus och siren till styrenheten i passagerarsidan av bilen.
6

Anslut den positiva kabeln till batteriet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131363.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.