Hur installerar jag Tak Lights Mount Truck?

Takmontering lastbil lampor är monterade på toppen av lastbilar för att förbättra vision för föraren. Det finns många olika typer av lampor som kan installeras. De finns i olika stilar och storlekar. Dessa lampor fungerar på alla typer av fordon, men ligger oftast på lastbilar. Plocka ut rätt ljus för att passa dina önskemål är det första steget mot att få dem installerade. Saker du behöver
Torxnyckel
Flathead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Måttband
Maskeringstejp
Drill
Borr
Caulk pistol
Silikontätning
Skruvar
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

bort solskydden på framsidan av lastbilen längs insidan med en Torx nyckel. Sätt i en skruvmejsel i passagerarsidan tag-handtag och dra av locket. Ta takkonsolen. Lossa skruven och skjut det framåt. Dra ner och ta bort den från innertaket. Ta headliner och dra den nedåt ungefär tre inches runt den främre vindrutan.
2

Mät på taket av lastbilen där belysningen ska installeras. Sidoljus kommer att vara 4 1/4 inches från kanten av varje sida och centrum ljus kommer att vara direkt i mitten av lastbilen nära framsidan av taket. Markera fläckarna med maskeringstejp så att du inte chip färgen när du borrar hålen.
3

Borra hålet i mitten först direkt via maskeringstejp på lastbilen. Borra hål för varje sida lätt och borra ett annat hål bakom varje ljus för ledningarna att köra igenom. Mata ledningarna genom lanterniner montera och sätta ljuset på toppen av lastbilen. Sätt en klick silikon på skruvarna och borra skruvarna genom de befintliga hålen för att fästa lamporna till lastbilen. Skjut ledningarna genom de förborrade hål i innertaket av hytten längs vindrutan. Upprepa processen för varje av de tre lampor och ledningar.
4

Kör trådarna tillsammans över vindrutan och ner på passagerarsidan av bilen. Tejpa ihop dem varje fot med silvertejp för att hålla dem från att skramla. Flytta ned tills den når handskfacket på passagerarsidan. Öppna säkringsdosan och installera smält bly som kommer med kitet. Fäst kablarna till smält bly och stäng säkringsdosan.
5

ihop de delar av lastbilen som flyttades så lamporna kunde installeras. Fäst delarna precis som de togs bort, men i motsatt ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131255.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.