Hur man identifierar en Chevy Adapter Transfer Case

Chevrolet bilar som kommer med 4-hjulsdrift har en fördelningslåda installerad. Överföringen fall leder ström från transmissionen till både fram-och bakaxlarna i din Chevy fordon. Du kan hitta överföringen fallet och kontrollera komponenterna för att kontrollera att allt fungerar som det ska. Chevrolet har gjort olika stilar av adapter överföringsfallet packningar under åren och du kommer att behöva bestämma vilken typ du äger innan du hittar en ersättare. Instruktioner
1

Bestäm ditt år och modell Chevrolet fordon genom att kontrollera bruksanvisningen och fordonsregister.
2

Ring din lokala Chevrolet återförsäljare eller besöka online GM delar webbsida ( se Resurser). Ge dem ditt fordon information så att de kan avgöra del i samband med ditt år och modelltyp. De kan också hjälpa dig att byta adaptern, bör det finnas ett problem med din överföring fallet.
3

Leta överföring fallet genom att skjuta under Chevrolet från sidan så att du står inför underredet. Överföringen fall är monterad på den bakre delen av fordonets transmission och är nära mitten av centrum hos underredet.
4

Jämför adaptern fördelningsväxeln på din Chevrolet fordon till de kända gjorda typerna. Drive Train har en illustration tabellen (se Resurser) som gör att du kan titta på de tillverkade olika typer. De adaptrarna finns i en mängd olika former, och du kan berätta vilken typ av adapter genom att titta på den yttre packningen adaptern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131194.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.