Hur att blöda en Meyer plog

Om du råkar bo i ett område som tar emot en rejäl mängd snö varje år, kanske du vill tänka på att investera i en löstagbar snöplog. Meyer snöplogar kan konfigureras för att fungera med de flesta märken och modeller, och kan lätt monteras eller tas bort. Utökad användning kan orsaka förlust av hydraulisk funktion inom plogen hissen. För att åtgärda detta kan du behöva lufta ut ur hissen. Saker du behöver
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
Luftning av Meyer plogen
1

Starta bilen, och använda kontrollerna för att försöka höja och sänka plogen. Om förslaget inte är synkroniserad på båda sidor av plogen, betyder det att den långsammare änden har förlorat hydraulkraft. Gå till den långsamma sidan av plogen och lokalisera elektriska hydraulaggregat.
2

Skruva loss de tre bultarna på toppen av aggregatet, fyra eller fem hela varv med hylsnyckel. Detta kommer att orsaka en lucka i armaturen och låta luft lämna enheten.
3

Aktivera kontrollerna för att lyfta plogen så högt som möjligt. Detta kommer att komprimera den hydrauliska cylinder i maskinen och tvinga ut luften.
4

refasten reglarna. När vätskan börjar dyka upp från öppningen, omedelbart sluta höja plogen och hålla positionen. Steg kring plogen, och fäst det dubbar tills de ligger an mot höljet på maskinen.
5

Testa balansen. Du bör nu ha blött all luft ur den hydrauliska lyften. Fortsätt att sänka och höja hissen för att se om någon obalans fortfarande existerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131147.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.