Hur man byter en Infiniti J30 Taklucka Seal

När du köper en Infiniti J30, ett av alternativen är en taklucka. För dem som tycker lite extra solljus, eller bara hålla sina händer ut genom fönstret under körning, är en taklucka ett måste. Över tiden, dock, kanske du upptäcker att tätningen runt takluckan inte blockerar ut fukten som det är tänkt. För att åtgärda detta problem, byt ut tätningen runt takluckan. Saker du behöver
Knife
Taklucka tätning
Visa fler instruktioner
1

Öppna takluckan på Infinity J30 helt för att få tillgång till tätningen.
Sida 2

Skär en öppning i den aktuella takluckan tätning med en kniv, dra sedan tätningen bort från fönstret öppnas. Tätningen kommer att glida rätt ut utan mycket kraft.
3

Mät området runt takluckan med en trasa måttband. Detta är den mängd ny taklucka tätning måste du klippa ut. Tätningen levereras i remsor från din lokala bil butik. Mät ut hur mycket du behöver, och sedan klippa det fritt från resten med din kniv.
4

Ta del av tätningen stöd på undersidan av den nya tätningen. Den bärande strukturen täcker bindemedlet änden av den nya tätningen. Med en del av det borttagna sigill, tryck den mot öppna takluckan där den ursprungliga förseglingen inte längre. När du trycker tätningen mot öppningen, ta bort den självhäftande baksida tills hela tätningen är säker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131144.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.