Hur Dra en VW Vent Fönster

Vent fönster, vanlig i äldre bilar, var de små fönstren framför de viktigaste sidorutorna på förarsidan och passagerarsidan sidor. De kunde vara vinklade för att ösa i utomhusluft, utan att behöva rulla ner de viktigaste fönstren, eller att bereda passagerarna möjlighet att ventilera tobaksrök. De finns fortfarande kvar på ett fåtal bilar, bland Volkswagens. Precis som alla andra delar av bilen som de kan bli skadad eller lös över tid och behöver skärpas för att säkerställa att de är ordentligt tätade. Saker du behöver
platt skruvmejsel
torxmejsel
SPACKEL
Phillips skruvmejsel
vice grepp
gummilister
Visa fler instruktioner

1

Rulla ner fönstret i dörren där ventilen måste skärpas. Pop locket utanför fönstret veven med en platt skruvmejsel för att exponera skruven undertill, och ta bort den med en Torx drivrutin. Skjut en spackel mellan dörrpanelen och ramen på bilen, och lossna de åtta plastnitar håller panelen på plats.
2

Dra luckan bort från dörren för att exponera insidan av dörrkarmen. Dra av plastfilmen på insidan av dörrkarmen. Ta tag i övre högra hörnet av plasten och dra försiktigt ut den några inches bort från ramen på bilen, så det finns utrymme att arbeta på vent fönstret.
3

bort i fältet som skiljer vent fönstret bildar huvudfönstret genom att lossa de två Phillips skruvar på framsidan av fönsterkarmen. Ta tag i gummilister på slutet närmast vent fönstret med vice grepp, och sakta dra den nedåt.
4

Lossa de två skruvarna på toppen av ventilen fönsterkarmen, och justera vent fönstret. Skjut den ordentligt mot gummilister för att säkra det på plats igen. Dra åt de två skruvarna tillbaka ner medan du håller vent fönstret.
5

Säkra gummilister tillbaka över framsidan fönstret. Öppna och stänga fönstret ett par gånger för att se till att den är förseglad. Om det inte är tätt, byt gummilister. Sätt ihop allting precis som det togs bort, utom i omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131137.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.