Hur att reparera stereo i en 1990 Surburban

Den 1990 Chevrolet Suburban är en storskalig SUV som ger gott om innerutrymmen och dragkapacitet. Fordonet gjordes med en inbyggd bandspelare baserade stereo som standard. Om din stereo körs i prestandaproblem, det finns några tillgängliga reparation och alternativ felsökning tillgängliga för dig för att korrigera problemet. Saker du behöver
Rengöring Owners tejp
manuell
utbytessäkring
Visa fler instruktioner
1

Mata aktuell tejpen från stereo kassettdäck om man existerar. Sätt i ett nytt band. Detta kommer att utesluta om det befintliga bandet var den skyldige eller om ljudet problem härrör från den stereoutrustning eller kassettdäck.
2

Sätt en rengöring band i kassettdäcket och tryck på "Play". Låt bandet att spela i några minuter innan du matar den. Rengöringsbandet hjälper till att avlägsna damm och skräp fastnar på uppspelning huvuden. Damm och skräp orsakar ljud och andra problem med uppspelning.
3

Öppna säkringsdosan under förarens ratten. Ta bort den nuvarande stereo säkringen. Säkringen Facket är markerat som den stereo-säkring. Om du har svårt att se denna finstilta, kolla din bruksanvisning för exakt placering.
4

Infoga en utbytessäkring. För exakt säkring typ, kolla din bruksanvisning som det finns olika stereo alternativ i Suburban som kräver olika säkringstyper.
5

Slå på bilens motor att bekräfta stereon inte fungerar. Om stereon är fortfarande obrukbar, besök din lokala Suburban återförsäljare - eller bilverkstad - för ytterligare riktning Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131059.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.