Kommer Min automatisk garanti ogiltigförklaras om bilen är aldrig Serviced ?

Kanske det är en lång bilresa till närmaste garaget eller om du inte har mycket tid över att ha bilen servas . Innan du försummar rutinmässigt underhåll , bör du dock ta del av det faktum att tillverkaren av din bil inte kommer att betala för skador som orsakats av försummelse och garantin kan ogiltigförklaras om du kan utföra allt det regelbundna underhållet . Obligatoriska service

Enligt IntelliChoice , biltillverkare kräver vissa rutinmässiga tjänster, såsom oljebyte , för att hålla fordonet garantin i kraft . Du kanske kan köpa en valfri underhåll garanti som kommer att betala för en sådan rutinmässig service för att säkerställa att den huvudsakliga garantin förblir i kraft .
Andra förmåner

ha din bil servas regelbundet ger också säkerhet fördelar och hjälper till att hålla bilen i trim . Dessa faktorer kan faktiskt visa sig vara viktigare än auto tillverkarens garanti , som sällan varar så länge som bilen .
Särskilda Villkor

För mer information om tjänsten krav , läs villkoren för den specifika garantin i fråga . Om du behöver ett förtydligande av de exakta kraven på när bilen ska servas , kontakta tillverkaren eller auto återförsäljare där fordonet köptes .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131017.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.