Hur man tar bort Side gjutning av en 9C1

Den 9C1 bilen hänvisar till en typ av polisfordon. Det är Chevrolets Special Equipment Alternativ kod för en polis förpackning fordon. Precis som alla andra typer av fordon, dessa bilar har sidoprofilsektionen på utsidan av bilen. Denna gjutning är utformad för att ge bilen ett extra element så det inte ser så vanligt. Borttagning av gjutning på en 9C1 följs samma förfarande som avlägsnande av sidoprofilpartiet på någon annan typ av fordon. Saker du behöver
WD-40
plast spackel
Mikrofiberduk
Goo Gone Multipurpose Remover Review Gummihandskar
Visa fler instruktioner
1

Spraya gjutning med WD-40. Täck hela sektionen som du tar bort. Vänta i tio minuter så att den kan fungera på baksidan av profilen. Täck plast spackel med en mikrofiberduk. Dra trasan tätt runt verktyget så att den ligger an mot klingan.
2

Sätt spackel på baksidan av profilen, med början i ena änden. Försiktigt bända upp kanten på gjutning med kniven medan du drar på samma ände med den andra handen tills gjutningen lossnar från ytan. Addera 3

Skjut kniven sakta ner avsnitt av gjutning samtidigt som du drar bort det med din andra hand. Fortsätt tills hela stycket tas bort från sidan av bilen.
4

Spray remsan där gjutningen var belägen med Goo Gone. Spraya hela området, även om det inte finns någon synlig lim. Vänta 30 minuter så att plockaren att lösa limmet innan gnugga bort det med en mikrofiberduk.
5

Sprid duken ut över ytan och torka noggrant för att avlägsna allt lim som finns kvar på bilen. Upprepa processen för gjutningen på den andra sidan av fordonet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130969.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.