Hur man byter Weatherstripping på en 1996 Jeep

Weatherstripping hittas längs dörrar och fönster på alla bilar. Det hjälper till att hålla regn och vatten tränger in i bilen, försegla det från elementen. Med tiden kan weatherstripping skadas och slitna och behöver bytas ut. Byta weatherstripping på a1996 Jeep följer samma rutiner som att byta ut listen på någon annan typ av bil. Saker du behöver
Tänger
Rags
Soap
Vatten
plast spackel
Weatherstripping
Weatherstripping lim
brukskniv
Måttband
Caulk gun
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de gamla weatherstripping från runt dörrar och fönster av Jeep. Öppna dörrarna och rulla ner fönstren. Dra av weatherstripping från runt dörrarna med tång. Börja i ena hörnet och arbete runt dörren, skalar upp weatherstripping.
2

Flytta till andra fönster och dörrar och upprepa processen att ta bort alla weatherstripping från dörrar och fönster.

3

Skrapa bort någon av de återstående weatherstripping med en plast spackel. Rengör området med tvål och en trasa. Skrubba extra lim från den ursprungliga weatherstripping utanför ramen av dörrar och fönster.
4

Mät storleken på dörrar och fönster för att bestämma mängden listtätning behövs för installationen. Skär weatherstripping till storlek med en mattkniv för att passa runt dörrar och fönster.
5

Kör en sträng listtätning lim runt omkretsen av det första fönstret där Tätningen kommer att installeras. Tryck på weatherstripping ordentligt på limmet att fästa den runt fönstret eller dörren. Fortsätt på samma sätt tills alla weatherstripping har installerats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130955.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.