Specifikationer för en generator på en 1993 Chevy V8 5.7 Motor

V8-motorn på din 1993 Chevy 5.7L körs med hjälp av en elektrisk generator som kallas en generator. Den huvudsakliga funktionen av generatorn är att ladda batteriet i din bil eller lastbil när motorn går och att hålla det elektriska systemet igång. Om generatorn slutar fungera, bör du känna till specifikationer för att se att problemet är elektriskt innan du byter den. Beskrivning

En generator på en V8 5.7L Chevy motor har en solid state regulator monterad inuti generatorn släpring ändram tillsammans med borsten hållaraggregatet. Alla regulator komponenter är inneslutna i en fast form med något behov eller bestämmelse om justering av regulatorn spänningen. Generatorns lager innehåller tillräckligt med fett för att eliminera periodisk smörjning. Två borstar bär ström genom två släpringar till fältspolen.
Specifikationer

1993 Chevys som drivs med 5.7L V8-motorer är utrustade med samma generatorer. De är alla en effekt på 100 heta utgång ampere.
Noterar

Försök inte att plocka isär en CS-121 eller CS-130-serien generator. Skador på generator aggregatet kan leda. CS-121 eller CS-130 generatorer serien är inte repareras och måste bytas ut som en enhet.
Reservdelsbyte

Chevy fortfarande levererar 100 amp generatorer. Det OEM artikelnummer är 10463416, och tillverkaren rekommenderade priset är $ 240. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130858.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.