Hur man fixar en F150 Rear Seat Belt

F - serien är en linje av full-size pickup lastbilar från Ford Motor Company . F - 150 är entréplanet lastbilen . Andra modeller inkluderar 250 , 350 , 450 , 550 , 650 och 750 . De 150 har en bakre hytt med säten som tillåter ytterligare tre passagerare åka i bilen . Varje säte har bilbälte som skall användas för att undvika skador i händelse av en olycka eller abrupt stopp . Säkerhetsbältet kan fastna eller inte fungerar på grund av en trasig mekanism inom upprullningsdon . Inspektera säkerhetsbältet och åtgärda därefter. Instruktioner
1

upptvinnas en tilltrasslad bilbälte . Ett bilbälte som är trassligt kommer inte riktigt spänne .
2

Placera tungan av säkerhetsbältet i bälteslåset .
3

Dra ner på den övre delen av säkerhetsbältet för att dra bandet säkerhetsbältet helt ur av sårhaken . Detta gör att säkerhetsbältet för att frigöra den aktuella låsmekanismen .
4

Lossa remmen och låt det dra till rätt passform .
5

Ta din 150 till en auktoriserad Ford -tekniker eller återförsäljare . Ett säkerhetsbälte som inte är fungerande kan ha en trasig bältessträckare eller låsmekanism inuti upprullningsdon . En utbildad mekaniker har den kunskap , erfarenhet och verktyg för att korrekt diagnostisera problemet och åtgärda detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130851.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.