Hur får man en Ignition Cylinder ut utan att den ursprungliga Key

Det finns en mängd olika tändning cylinder designs för fordon, av vilka den ursprungliga nyckeln att vrida låscylindern till tillbehören läge att fixa en del på det mest effektiva sätt. Men om du inte har den ursprungliga nyckeln, då du kommer att behöva byta ut hela enheten tändningen snarare än att bara byta ut låscylindern. På grund av komplexiteten av bil nycklar, är det mycket svårare att plocka låscylindern av en bil än att välja en från en vanlig dörrhandtaget. Saker du behöver
mekaniker handskar
Skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Borrmaskin
Skruvutdragarsats bitar
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilen, vilket kommer att eliminera risken för att bli chockad när du arbetar på din tändningen församling. Om ditt fordon har en krockkudde, avaktivera den genom att bända bort airbag omkopplaren locket på undersidan eller sidan av ratten och kopplar den elektriska anslutningen leder till krockkudden själv. Vänta i 10 minuter för alla bebyggda laddningar att försvinna från bilens elektriska ledningar.
2

Använd en skruvmejsel och skiftnyckel inställd på att ta isär rattstången täcker och lägre paneler instrumentbrädan så att du kan komma åt tändningslåset. Olika fordon har olika panel kombinationer som måste avlägsnas, men måste du se hela rattstången och tändningslåset montering.
3

Koppla den elektriska anslutningen leder till antändning byta. Vissa bilar kan ha två anslutningar som måste oklippt.
4

Använd en skruvmejsel eller skiftnyckel för att skruva loss bultarna (eller skruvar) för tändningslåset. Unbolt höljet tändningslås och montering, som innehåller låscylindern. Vissa modeller har utbytbara låscylindrar som kan tas bort genom att vrida tändningsnyckeln till tillbehör läget och föra in en nål i en tapp hål med en utlösningsmekanism. Men ge andra fordon inte du detta alternativ.
5

Inspektera bultar för din tändningslåset bostäder. Vissa modeller använder säkerhet snap-off skruvskallar som hindrar tjuvar från att ersätta din tändningslåset och kör iväg. Du kommer att behöva en power-borrmaskin med skruv utsug att borra ut skruvarna som används för att montera huset tändningslåset till rattstången.
6

Byt tändningslåset och låscylinder församlingar. Vissa modeller kan kräva att du sätter låscylindern i tändningslåset uppställning om de två komponenterna säljs separat. Detta görs bäst innan du installerar de nya komponenter till din rattstången. Du kan behöva vända den nya tändningsnyckeln i låscylindern till tillbehören innan du sätter in den i tändningslåset.
7

Testa din tändningen genom att återansluta de elektriska anslutningarna och den negativa batteripolen kabel . Slå på din bil. Om det vevar korrekt, så allt du behöver göra är att återansluta krockkudden och styrning omslag kolumn och paneler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130764.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.