Auto Lift Felsökning

En auto hissar är en plattform som stöds av hydrauliskt drivna metall inlägg som höjer ett fordon för att ge enkel tillgång till dess däck och underrede . Liksom alla typer av motorredskap , kan auto hissar upplever ofta problem som måste upptäckas och lösas med hjälp av grundläggande felsökning tekniker . Stuck Hiss

Problem med motorn , såsom slingrande misslyckande, kan orsaka fel av hissen att höja fordonet . Lindningen eller spole hos motorn mottar en elektrisk laddning och genererar ett magnetfält , vilket i sin tur öppnar nödvändiga kontakter för att möjliggöra passage av ström . Om spolen verkar utbränd , ersätta motorn typiskt återställer ordentlig lyftfunktion .
Svag Lift
p Om lyften höjer när obelastad men misslyckas med att lyfta en bil , en låg spänning till motorn kan vara att skylla . Verksamhetsutövaren bör kontrollera hissen specifikationer för att säkerställa korrekt motorspänning och göra nödvändiga justeringar .
Slow Lift


Om auto lyfter långsamt , kan luften vara blandning med olja i sugröret som drar olja genom tryck i stolparna. Verksamhetsutövaren bör kontrollera beslag sugledning för eventuella läckor och dra åt dem vid behov .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130608.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.