Varför en Jeep Drift på Highway ?

Flera faktorer kan bidra till en Jeep drivande , eller underlåta att driva en rak linje utan styrkraft , speciellt på motorvägshastigheter . Bland dessa faktorer finns däcktryck, hjulinställning och broms justering. Tire Pressure

Ojämnt däcktryck är den vanligaste orsaken till fordonets drift . Den rullmotståndet på ett däck ökar när lufttrycket minskar . Om de vänstra och högra däcken på en axel , speciellt framaxeln , inte har lika lufttryck fordonet kommer troligen dra mot det lägre lufttrycket i däcken .
Hjulinställning

Korrekt hjulinställning är nödvändig för en Jeep att köra rakt . Beroende på den specifika typ av framaxel och styrsystem , det finns olika typer av anpassningar som kan göras för en anpassning . Hjulinställning är ett jobb för utbildad personal .
Bromsjustering

För en Jeep fordon för att spåra en rak linje , är det nödvändigt för bromsarna vid varje hjul för att vara korrekt justerade och fungerar . Om något hjul har överdriven broms drag eller om bromsarna inte släppa ordentligt , kommer detta orsaka att fordonet drar i riktning mot den felaktiga bromsen och hjulet . Har bromsarna kontrolleras professionellt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130603.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.