Bilbatteri startmetoder

En av de vanligaste problemen fordonsägare ansikte är ett dött batteri - batteriet inte längre kan hålla laddningen . De två mest effektiva sätten att starta ett bilbatteri är starthjälp och push- start . Starthjälp

Att kickstarta ett bilbatteri , måste du ha ett andra fordon med en operativ batteri . Parkera två bilar nära varandra . Därefter ansluter den positiva änden startkabeln till den positiva batteripolen av den döda bilen , sedan göra samma sak med arbetsfordon . Upprepa detta för den negativa startkabeln slut . Slå på arbetsfordon , och efter en stund , slå på den döda bilen .
Push - Starta
p Om starthjälp inte fungerar , fordonsägare med en manuell växellåda kan prova push- start . Börja med att vrida tändningen till läge . Sedan satte bilen i första växeln och tryck kopplingspedalen i golvet . Har någon driva bilen framåt , och när du har fått lite fart , släpp kopplingen , vilket kan göra att motorn startar .
Överväganden
p Det finns viktiga säkerhetsaspekter för båda metoderna . Vid starthjälp Försök aldrig att hoppa starta ett bilbatteri som är sprucken och läckande syra , vara medveten om att ansluta startkablar kan bilda gnistor . För push- start , bör fordonsägare undviker försöker denna metod i hårt trafikerade gator där de riskerar en krasch .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130598.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.