Hur man målar en V65 Sabre

V65 Sabre är en typ av motorcykel tillverkad av Honda. Med tiden kommer det slitage det genomgår skada verkligen färgen, men en ny lack på någon motorcykel kan få det att se helt nya. När det gäller att måla en V65 Sabre, är den metod som liknar den du vill använda för att måla någon annan motorcykel. Med några instruktioner och lite tålamod, kan din gamla V65 Sabre se ut som en ny på nolltid. Saker du behöver
Rags Sandpapper
Cleaner Review Primer
Sealer
sprutpistol
Buffer
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att alla olje-och bränsletankarna är täta före början och sand ner hela motorcykeln för att jämna ut ytan och göra det lättare för målning. Rengör den med rengöringsmedel och trasor för att avlägsna eventuella partiklar kvar från sandpapper.
2

Spray ett skikt epoxi primer över hela fordonet för att hjälpa till att fylla i några låga punkter. Lägg primer till färg spruta och tryck på avtryckaren för att släppa det. Låt det tid att torka, sedan slipa området med 80-slippapper. Upprepa processen tills de låga platserna är fyllda.
3

Lägg epoxi sealer till pistolen och spraya på ett lager sealer för att förhindra eventuella bubblor när färgen tillsätts. Vänta minst en timme efter det att torka innan du applicerar färgen.
4

Häll färgen i pistolen och spraya på första lager färg. Efter att det torkat, slipa ner med 600-slippapper. Vänta det torka och upprepa processen för en andra och tredje skikt.
5

Anslut buffert och kör det i en cirkulär rörelse över hela ytan av motorcykeln för att putsa och jämna ut ny lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130595.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.