Min Buick Park Avenue Bil Luckan kan inte öppnas

Buick Park Avenue är en fullstor sedanmodell som gjordes 1990-2005 . Bilen har en central automatiskt låssystem som styr låsning och upplåsning av alla dörrar och bagageluckan . Startnyckeln eller nyckel fjärrkontrollen används för att låsa upp och öppna dörrarna . En dörr som inte öppnas kan vara resultatet av en central fjärrkontroll med ett dött batteri . En klibbig dörrlås kan också orsaka en dörr att misslyckas att öppna. Saker du behöver
Spray smörjmedel
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1 smörjmedel

Spray i dörren nyckelhål . Sätt i nyckeln och vicka för att öppna .
2

Kontrollera batteriet på knappen fjärrkontrollen . Sätt en platt skruvmejsel i fjärrkontrollen för att bända upp de två halvorna och komma åt batterifacket . Ta bort batteriet och ersätt med en ny. Batteriets modellnummer är stämplat på batteriet .
3

Synkronisera din bil fjärrkontroll . Stand 3 till 10 meter från din bil . Rikta bilen fjärrkontrollen på ditt fordon och håll " Lock " och "låsa upp" -knapparna på fjärrkontrollen samtidigt i ungefär 8 till 10 sekunder .
4

Ta din bil till en lokal Buick återförsäljare . Låsmekanismen kan ha fastnat eller trasig. En mekaniker kan korrekt diagnostisera och reparera det exakta problemet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130513.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.