Hur man installerar en Fat Bob Sissy Bar

Sissy barer fungerar som ryggstöd för andra passagerare på en motorcykel. På grund av de varierande bredder av motorcyklar "bakskärmarna, olika cyklar kräver olika sissy barer. De breda bakhjul på en Fat Bob motorcykel kräver speciellt utformade sissy barer utsetts inte bara cykeln i sig, men också till årets cykeln byggdes. Installera en sissy bar på en Fat Bob motorcykel kräver rudimentära mekaniska kunnande appliceras på mycket bestämda delar. Saker du behöver
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skruva ur de två skruvarna som håller alla de kromade skenor som löper längs botten av båda sidorna av bakskärmen . Både av Fat Bobs bakljusen är fästa ändarna av denna järnväg, och ledningarna ligger under. Kasta eller upphäva dessa fabriksmonterade bultarna som du kommer att ersätta dem med bultarna från din sissy bar monteringssats.
2

Thread ett av de förlängda bultar som följde med sissy bar monteringssats genom utsidan av det främre hålet på basen av baren, sedan genom det främre hålet i kromad skena på vänster sida av Fat Bob bakskärm. Addera 3

Thread en andra utökad bult genom utanför det bakre hålet på basen av baren, sedan genom det bakre hålet i kromad skena på den vänstra sidan av den bakre stänkskärmen.
4

Thread de återstående förlängda bultarna genom hålen på den andra sidan av sissy bar och via lämpliga hål på andra kromad skena.
5

Återställ bakljusen "kabeldragningen i kromad järnväg och gänga i båda bultarna genom de ursprungliga skruvhål på Fat Bobs bakskärm. Du kan behöva hjälp att hålla skruvarna på ena sidan av Sissy bar s församling på plats när du rada bultarna upp på ena sidan, eftersom clearance på varje sida är minimal.
6

Skruva skruvarna på plats, säkra dem med muttrarna ur monteringssats. Kontrollera att muttern är åtskild från den bakre stänkskärmen själv av distansbrickor ur satsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130483.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.