Hur man kan förbättra Insprutare Performance Fuel

En trög motor har minimal effekt. I ett fordon med ett bränsleinsprutningssystem, betyder trög dina spridare inte fungerar rätt. För att säkerställa att ditt fordon har makten den kräver, bränsleinsprutarna behöver rutinmässig inspektion. Insprutare prestanda kräver regelbunden rengöring. Tillsatser för bränsleförsörjning är tillgängliga för att hjälpa till att hålla ditt fordons bränslespridare ren. För att dagens bilar ska köras vid högsta prestanda, luft till bränsle måste vara exakt. Smutsig bränsleinjektorerna inhiberar flödet av bränsle genom injektorn system och leda till kostsamma reparationer. Saker du behöver
plast sprängning förening
Flow testfluidum
Flow testmaskin
Ultra-sonic rengöringsvätska
Inlet skärm
O-ringar
Pintle caps
Distanser
Visa fler instruktioner
1

utföra en grundlig rengöring av utsidan på injektorn genom pärlan sprängning. Kroppen av injektorn kan vara vulst-blästrade med en plast sprängning föreningen. Blästring avlägsnar eventuell rost, smuts och korrosion från den yttre ytan av injektorn. Bead blästring är ett säkert sätt att förbättra prestandan för din bils bränslespridare, kula sprängning inte skada spridarna om de inte har en plast
2

Använd flöde testfluidum att testa sprayen mönster. bränsleinsprutaren. Ställ injektorn in i ett flöde testa maskinen och låt den spruta ett mönster av vätska på en torr och ren yta. Strömmar i dimman mönstret indikerar injektorn är smutsig. Använd bränsle injektor renare i bränsletillförseln till rengöring av injektorn, ventiler och förbränningsrum.
3

Applicera ultraljud rengöringslösning till injektorn. Denna process förbättrar prestanda eftersom injektorn förblir fri från föroreningar när rengöringslösning anbringas. Ultra-sonic rengöring är för injektorer med en plast.
4

Inspektera inloppet skärmen på injektorn. Om det finns rost eller korrosion, byt skärmen. Försök inte rengöra inloppet skärmen. Kostnaden är minimal att ersätta den.
5

Inspektera O-ringarna, pintle mössor och distanser på injektorn. Om det finns några sprickor, byt ut dem. Eftersom bränsleinjektom kräver tryck för att spruta bränsle vid förbränning, att försöka reparera dessa bitar kan orsaka kostsamma reparationer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130438.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.