Hur man dödar getingar i bilen

Ingen vill getingar överallt, oavsett om de är i ditt hem, garage, trädgård eller bil. Getingar, till skillnad från bin, kan sticka flera gånger och kommer att attackera när de inser att deras näste förgiftas. Det är därför aerosol wasp mördare skjuter en 15-20 fot ström. Insektsmedlet Företaget vill hålla dig ett säkert avstånd från boet och hindra dig från att bli stucken. Dessutom, många människor är allergiska mot insektsstick. Om du är osäker på om du är allergisk, låta någon annan som vet deras reaktion på svider hantera getingar som har letat sig in i din bil. Saker du behöver
långärmad tröja Flighter Long pants
Hat
Handskar
Boots
Aerosol wasp killer
Bil tarp
Visa fler instruktioner

1

Sätt på en långärmad tröja, långbyxor, en hatt, stövlar och handskar. Du vill ha så mycket skydd mellan dig och de getingar som möjligt om de beslutar att attackera.
2

nära skymningen, omsorgsfullt hitta getingbo. Titta i bakluckan och bakom de bakre och främre lampor. Dessa är vanliga gömställen. Titta också nära gångjärnen om bilen inte har använts under en längre tid. Nära skymningen, kommer getingar återvänder tillbaka till sitt bo för natten. De är mindre aktiva och mindre benägna att sticka.
3

När boet är belägen, ett steg tillbaka 15 till 20 fot och blöta boet med wasp mördare. Getingarna kan besluta att komma ut och försöka skada dig. Om så är fallet, spruta getingar med wasp mördaren. När de faller ur luften, steg på dem.
4

När getingar har slutat komma ur boet, tillvägagångssätt boet långsamt. Återigen, spruta boet grundligt från 10 meter bort, och igen vid 5 meter bort.
5 p Om det inte finns någon rörelse inifrån boet, ta bort boet med dina handskar på händerna och kasta den i din utanför papperskorgen.
6

Vänta två dagar. Om du har tagit bort alla bon, kommer getingar återvänder inte. Efter två dagar, gå till din lokala maskin eller bil butik och köpa en bil tarp som passar ditt fordon. Sätt tarp över din bil. Detta kommer att avskräcka eventuella insekter från att gå inne i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125125.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.