Polering Gel Coat för Trailers

Gelcoat är det svårt polyesterharts beläggning appliceras över glasfiber som skapar den släta glansiga ytan några båtar och trailers är väl kända för att ha. Över tiden, kan detta glänsande beläggning börjar tråkig. Repor och allmän vardaglig hantering slits bort polish, lämnar beläggningen ser gamla och slitna. Du kan återställa det glansigt utseende snabbt, dock med ett par lager vax och polish. Vaxet tätar repor orsakar slöhet, medan lager polish återställer glansen ge din släpvagn en reflekterande glans som är synligt även i de dunklaste av ljus. Saker du behöver
Tvättmedel
Bucket
Bleach
Sponge
Duk
Aceton
Gummihandskar
Wax
Foam pad
Gelcoat polish

Visa fler instruktioner
1

Rengör gelcoaten med en rengöring blandning bestående av en kopp tvättmedel blandas i en liter vatten i en medelstor skopa. För gelcoat ytor innehållande mögel, tillsätt en kopp blekmedel till mixen. Använd en svamp för att rengöra gelcoaten, som arbetar från toppen av släpet ner till basen. Skölj renare från trailern med rent vatten från en slang och sedan vänta på ytan torka.
2

Avlägsna olja eller fett från ytan genom att torka av gelcoat med en ren trasa fuktad med aceton . Använd gummihandskar för att skydda huden under aceton rubdown, liksom en respirator för att skydda dina lungor från röken. Vänd och ändra tyg som behövs för att undvika att torka gelcoaten ner med en smutsig sida när du går längs.
3

Applicera ett lager vax på gelcoat att återställa gelen ytan, fylla i eventuella repor. Använd en skumdyna för att applicera vax till släpet, torka vaxet på ytan med en liten cirkelrörelse. Låt vaxet torka till en slöja på släpet och sedan polera ytan med en mjuk ren trasa tills diset försvinner.
4

Applicera gelcoat polish till trailern med en mjuk trasa. Placera en liten, kvarts storlek, pool av polish på mitten av tyget och sedan gnugga polska till släpet ytan med små cirklar. Fortsätt att gnugga i polska tills du tar ytan till en glänsande lyster.
5

Applicera ett andra lager av vax som skydd över den polerade ytan enligt samma förfarande som används för att tillämpa den första beläggningen. Efter vaxning den glansiga ytan kommer fortfarande att synas genom det skyddande lager på lager.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130395.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.