2001 Saturn : Low Speed ​​& Tvekan

Om 2001 Saturnus tvekar att accelerera till normala hastigheter kan bilen ha drabbats av en eller flera mekaniska problem . Ta med din Saturn till proffs om du inte kan eller okvalificerade att utföra nödvändigt underhåll själv . Spark Plugs

tändstift i din Saturnus motor får inte skjuta ordentligt eftersom de är skadade eller felaktigt gapped . Ta bort och byt pluggarna med vissa verktyg . En avsmalnande tjockleksmätare bör användas för att justera täppa till hål . Inspektera tändstiften ' elektroder för korrosion eller skador , som kan ge ledtrådar till möjliga motor - komprimering frågor .
Problem med avgasrening

Din Saturnus avgasreningssystemet kan vara felaktig , kan delar vara igensatt eller bilens katalysator kan vara skadad eller läcker . Det är svårt att upptäcka var i bilens avgassystem för problemet ligger , så gå till en utsläppsfri inspektion anläggning eller en bilverkstad som vet Saturn bilar .
Bränslefilter
< br >

Ett ekonomiskt sätt att felsöka problem med din Saturnus är att ersätta sin bränslefiltret . En dålig eller igensatt bränslefilter skulle låta vatten och föroreningar tränger in i bränslesystemet och orsaka bilen att förlora motoreffekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127734.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.