Hur fixar Oljetätningar

Både oljetråget och oljefilter har tätningar för att säkerställa att olja inte läcker från motorn . Dessa tätningar kallas packningar ( ibland oljefilter packningar kallas O-ringar) och är tillverkade av gummi. Ofta är dessa packningar rippa eller riva och behöver bytas för att upprätthålla korrekt tätning för antingen pannan eller filtret . Även packningen olika för varje av dessa delar , det förfarande för att fixera tätningen är identiska. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Soap
Vatten
Tätningsmedel
Ny packning
Visa fler instruktioner
1

bort den gummipackning från oljefiltret eller panorera med hjälp av en platt skruvmejsel för att bända upp det runt kanterna .
2

Tvätta bort packningen och pannan eller filterhuset med tvål och vatten . Torka varje komponent med en trasa . Flytta inte vidare till nästa steg tills varje del är helt torr .
3

Linje packningen åsen i oljetråget eller filterhuset med metall tätningsmedel och tryck den nya packningen på plats . Se till att rikta in packningen hålen med bulthålen på oljetråget .
4

Låt tätningsmedlet härda ( torrt ) i minst 30 minuter innan du sätter pannan eller filter på motorn . < br > Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130128.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.