Hur fixar säkerhetsbältesindragaren på en Volvo S80

Volvo S80, en medelstora sedan först tillverkas och säljs i 1998, är för närvarande i produktion. Bilen har standard säkerhetsbälten för förare och passagerare. Säkerhetsbältet kan justeras genom att dra i bandet från en indragningsmekanism belägen i dörrkarmen. Frågor är: säkerhetsbältet fastna i upprullningsdon, blir den automatiska låsmekanismen av indragaren fastnat eller tillbakadragning få delas. Inspektera upprullningsdon att avgöra hur man rättar till några av dessa frågor. Saker du behöver
Knife
Visa fler instruktioner
1

Ta den övre delen av säkerhetsbältet nära rectractor och snabbt ryck. Dra på säkerhetsbältet flera gånger för att frigöra den från låsmekanismen av sårhaken.
2

in en kniv i indragningsmekanismen ligger i den övre delen av dörrkarmen. Red ut en fast säkerhetsbältet genom att räta ut bältet med kniven.
3

Dra säkerhetsbältet hela vägen ut från upprullningsdonet.
4

Lossa bältet att helt gå tillbaka till upprullningsdon. Genom att dra säkerhetsbältet helt ut, auto-låsmekanismen återställs.
5

Ta bilen till en auktoriserad Volvo-mekaniker eller återförsäljare. Ett säkerhetsbälte och upprullningsdon som inte fungerar måste inspekteras och åtgärdas av en utbildad professionell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130767.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.