2007 Honda Accord Problem

Även om många auto granskare överväga Honda Accord en pålitlig bil, är det inte utan problem. 2007 års modell är inget undantag, med vissa ägare att rapportera problem med komponenter såsom bromsar och måla. Bromsar

Ett av de vanligaste klagomålen för 2007 års Accord innebär bromsarna. Mer specifikt, ägare rapporterar att rotorer varp och bromsarna slits ner för fort. Även bakre bromsarna slits ut snabbare än främre och kära gör.
Body

Vissa ägare också rapportera problem med 2007 Accord kropp, inklusive rost och färg som flis, är flammigt eller inte matchar. Rapporteras också var vattenläckor i bagaget och en dålig karosspanel passform.
Interior

Interiör problem är också en fråga för vissa 2007 Accord ägare. Detta omfattar platser som inte är tillräckligt bekväm, felmeddelanden visar på CD-spelaren och mattan separera från bilens golv.
Transmission

Ett annat område av rapporterade problem 2007 Honda Accord innefattar överföring. Vissa ägare har indikerat att deras sändningar misslyckas eller halka, att bilens växling är grov eller att fordonet läcker transmissionsolja. Addera Resolution

att lösa problem med en 2007 Honda Accord, bör ägarna kontakta först sin lokala återförsäljare, om bilen är fortfarande under garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130014.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.