Georgia Auto Inspektion förordningar

Georgiens utsläppsreglerna trädde i kraft år 1996. Certifierade utsläpp testcenter är spridda över länen som kräver testning. Georgia rekommenderar oljebyten, säkra kapsyler bränsle och ordentligt pumpade däck för att passera utsläppen testet. Områden som påverkas av Auto Inspektioner

Bilar registrerade i större metro-Atlanta-området i Georgien måste ha årliga inspektioner. De län som kräver inspektioner Cherokee, Clayton, Cobb, Coweta, DeKalb, Douglas, Gayette, Forsyth, Fulton, Gwinnett, Henry, Paulding och Rockdale.
Years Berörda

Alla fordon tre år efter tillverkningsdatum och mindre än 25 år måste inspekteras årligen. Chassit av fordonet är grunden för att fastställa åldern på bilar med utbytesmotorer.
Osäkert att testa

Georgia testcenter inte kommer att testa bilar som de anser osäkra. Varje bil med läckande vätskor, däck med synliga sladdar eller som är överhettning bedöms osäkra.
Passing Utsläpp

bilens avgassystem får inte manipuleras, utan motor lampor kan vara på, och bilen måste ha ett tanklock. Dessutom kräver Georgien fordonet passerar en tudelad tomgångstest av värden för kolväten och kolmonoxid som inte överstiger de avgasvärden som fastställts för fordonet, och det kombinerade värdet för kolmonoxid och koldioxid är lika med eller mer än minsta kombinerade värdet fastställts i Inspektion och underhåll Test Manual.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129883.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.