Symtom på en BMW Motoröverhettning

En BMW motorns arbetstemperatur kommer att stiga när du kör . Varje motor har sin egen unika kylsystem , utformad för att dämpa motorns temperatur så att bilen inte överhettas . Om en komponent i ditt kylsystem misslyckas , är motorn riskerar att få bestående skador . Motortemperaturmätare

motortemperaturmätare ligger i din BMW : s instrumentpanel , det ger information om motorns aktuella arbetstemperatur . Den är märkt med en termometer symbol , och använder en nål för att illustrera fordonets motor - temperaturnivå. Om nålen rör sig bortom det halvvägs märket på mätaren , är din motor börjar överhettas .
Vattenpump Underlåtenhet

Din BMW : s vattenpump är en integrerad del av kylsystemet . Den drivs av en remskiva och rem -system . Öppna din BMW huva och undersöka banden som sitter på framsidan av motorn . Om något av dessa band har hoppat eller saknas , är din motor sannolikt överhettning . Dess kylsystemet är inte emot en stadig ström av kylmedel .
Kylvätska Varningslampa

kylmedel - varning - lyser på din BMW : s inbyggda bildskärm när motorns kylvätska är låg . Om motorn inte får tillräckligt med kylvätska , kommer den överhettas . Om kylvätska - varning - lyser i instrumentpanelen , är din motor kommer sannolikt att överhettas snart . Refill kylvätskebehållaren i din motor för att återställa nivån fabriken kylvätska .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129812.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.