Hur man tar bort ett bränslefilter Av en 1997 Hyundai Accent

Bränslefiltret på en 1997 Hyundai Accent ger en skyddande barriär mellan gastank och insprutningssystemet, förhindrar föroreningar från att komma in i motorn. Över tiden, fyller bränslefiltret upp med rester, och om de lämnas därhän, kan det bli blockerade fullständigt. Om det händer, kommer motorn att svälta för bränsle och kommer att ha problem med att köra. För att hantera denna fråga, måste bränslefiltret bytas regelbundet. Men först måste bränslefiltret tas bort från din 1997 Hyundai Accent. Saker du behöver
skruvnyckel set
Mekanikerpincett trasor
Linje skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Lyft ned baksätet upp och bort från golvet. Koppla ur kablarna till bränslepumpen i mitten av golvet med handen. Sätt nyckeln i tändningslåset och försöker starta bilen tills den stannar ute. Ta den negativa polen på batteriet med en skiftnyckel, sedan installera ledningsnätet till bränslepumpen och montera baksätet botten.
2

Pop huven och leta reda på bränslefiltret, vilket är på passagerarsidan av brandväggen. Sätt en mekaniker trasa under bränslefiltret.
3

Ta banjo bulten på toppen av bränslefiltret med hjälp av en rad skiftnyckel. Ta bort den nedre bränsleledningen från filtret med en linje skiftnyckel också.
4

unbolt bränslefiltret från brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra bränslefiltret borta från motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129772.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.