Hur till Stopp Bil Rust Specks

Bilar är dyra investeringar som ständigt utsätts för destruktiva element, såsom kraschar, stöld och rost. Stenar, vägsalt, regn, vattendroppar och andra element orsakar rost fläckar att utvecklas på bilar. Rost bildas när metallen på en bil är utsatt, så rost att fortsätta att sprida sig tills hål bildas i en bils metallram. Korrosion ruiner en bils utseende och drastiskt nedvärderar bilens andrahandsvärde. Ta bort rost fläckar på en bil snabbt, med rätt material. Saker du behöver
220-sandpapper
Liten skruvmejsel
Rag kommenterar: Mineral sprit
rost färg
Touch up pensel
Trädgårdsslang
Visa mer Instruktioner
1

Wrap 220-sandpapper runt spetsen av en liten skruvmejsel. Detta gör att du kan behandla små rost fläckar utan att skada lacken omger speck.
2

Gnid spetsen på skruvmejseln över rost speck. Fortsätt att slipa rostiga speck tills metallen exponeras.
3

Fukta en trasa med sprit. Gnid fuktad trasa över den exponerade metallen för att avlägsna smuts och skräp.
4

Applicera en klick rost färg till den exponerade metallen, med en touch up borste. Fyll endast i grevens med färg, som att måla den omgivande ytan kommer att göra touch upp mer märkbar. Rost färg förhindrar rost under en lång tid.
5

Låt rost färgen torka, enligt tillverkarens anvisningar. Upprepa hela processen på alla återstående rost fläckar på bilen.
6

Spray bilens undersida med en trädgårdsslang minst en gång i månaden för att skydda bilen mot ytterligare korrosion. Ofta inspektera hela bilen för rost och behandla eventuella rostfläckar omgående.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126804.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.