Hur man kan stoppa en Chevrolet Camaro från överhettning

Motoröverhettning i Chevrolet Camaro kan indikera en mängd olika problem, från något så enkelt som en trasig termostat till mer komplicerade och dyrare problem med en dålig vattenpump. Korrekt diagnos av överhettning problem kommer att vara en process för eliminering, med början med den minst kostsamma möjligheten och arbeta upp därifrån. Instruktioner
1

Kontrollera tätningen kylarlocket och våren. En felaktig kylarlocket kan orsaka en förlust av tryck i kylsystemet, vilket resulterar i överhettning. Om locket är skadat, byt ut den.
2

Testa termostaten för att se till att den fungerar ordentligt. När motorn har värmts upp, känna den övre kylarslangen. Om den övre slangen är kall, är termostaten öppnar inte i rätt temperatur. Byt ut termostaten och se om det löser problemet.
3

Kontrollera hela kylsystemet och kontrollera tätheten. Även en mycket liten läcka kan orsaka en förlust av tryck och leda till överhettning. Byt ut trasiga tätningar eller slangar.
4

Kontrollera att fläkten fungerar korrekt. Kontrollera fläktkoppling att kontrollera att det fungerar. En trasig fläkt koppling är oftast orsaken till fläkt problem.
5

Kontrollera vattenpumpen. En defekt vattenpump brukar producera onormala klapprande eller skrapljud. Byt ut pumpen eller har det byggts.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129744.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.