Var är näsan Slå på en bil ligger?

Vanligtvis kallas ett "nose switch," det idle-spårning eller gasspjäll är en del av tomgång styrsystemet på en bil. När bilen går på tomgång, styr näsan omkopplaren huruvida tomgång ökas eller minskas beroende på om gasen öppnas eller stängs. När gasspjället stängs är näsan omkopplaren vänt och tomgång styrsystemet aktiveras. Denna typ av system är vanligt hos äldre GM-modeller. The Idle varvtalsreglering Motor

tomgångsregleringens Motorn är konstruerad för att styra hastigheten på tomgång i en mängd olika förhållanden. Datorn i fordonet styr tomgångsvarvtalet elektroniskt så att den mest effektiva tomgångsvarvtalet bibehålls. Utan tomgångsregleringens motor, kan bilen gå på tomgång för låg och stall eller tomgång för hög och avfallsbränsle.
Förändrade förutsättningar

tomgång Styrsystemet reagerar på de olika belastningar som motorn ansikten. Till exempel, när du slår på luftkonditioneringen vid tomgång, du sätter en högre belastning på motorn. Den tomgång styrsystemet skulle också justera själv som svar på förhållanden såsom en överhettad motor, en kall motor eller en motor-system med låg batterispänning.
Roll Nose Switch

näsan switch stannar normalt i öppet läge. Men när gasspjället är tillräckligt låg, kommer brytaren att stänga. Detta signalerar till bilens dator för att börja styra fordonets tomgång nivå.
Lokalisera Nose Switch

Leta bilens förgasaren. På ena sidan ser du en rund motor rör sticker ut från en liten församling som är bultad till bilens ram. Leta efter en kolv som är på motsatt sida av aggregatet från motorn hölje. Näsan brytaren är placerad inuti röret som kolven är ansluten till. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129598.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.