Hur Fit Snökedjor som är för stora

En snöig dag kan göras så mycket värre om dina slirskydd ser ut som de är för stora för dina däck . Lyckligtvis är verkligheten den att det är bara en fråga om utseende . Slirskydd är justerbar , och om de är för stora när du först sätta dem på allt du behöver till är dra åt dem för att göra dem ordentligt . Detta kommer att göra det säkrare att köra på snö och is genom att ge dina däck bättre grepp och bättre dragkraft , hålla dig från att glida nedför en backe eller spinning ut när man går runt hörn . Instruktioner
1

Kör över dina kedjor medan de är platt på marken , sedan sätta kedjan runt däcket som du brukar göra . Om den är för stor , kommer du att ha en massa slack .
2

Haka på " C " länken i kedjan på insidan av däcket .
3

Fäst fören spaken till länken motsatta .
4

Dra tillbaka fören spaken . Den motkraft från bifogade C länken kommer åt kedjan . Se till att det är tillräckligt stram genom att försöka lägga handen mellan kedjan en däcket . Om det inte är tillräckligt stram , flyttar C- länken en eller två länkar nedåt , fören länken en eller två länkar nedåt , eller båda . Genom att överlappa överskottet kedjan du kommer att göra det passar ditt däck .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129565.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.