Hur man tar bort Van Klistermärken

Att sätta klistermärken på din van kan vara en form av personligt uttryck eller ett marknadsföringsverktyg. Klistermärken och dekaler är avsedda att stanna på din bil genom alla elementen, och ta bort dem tar försiktighet. Oavsett om du inte längre vill ha klistermärket på din van eller du nyligen köpt en skåpbil med klistermärken på den, ta bort dem är enkel. Saker du behöver
Varmvatten
Rakblad
Goo Gone
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Ansök varmvatten till dekaler du vill ta bort. Om du har flera klistermärken, ta bort dem en i taget genom att hälla varmt vatten på dem. Ju varmare dekalen blir beror på vattnet, desto mer flexibel och lätt det är att ta bort.
2

Ta ett rakblad och försiktigt skrota sticker ut. Den skarpa kanten på bladet bör vara en 45-graders vinkel så att du inte skrota färgen på din van.
3

Spray vissa Goo Gone remover på överblivna tejp rester. Goo Gone remover kan hittas på din lokala järnaffär och är ett bra spray att använda eftersom den inte skadar lacken på din van. Om klistermärken efterlämnar en klibbig, lim-liknande rester, kan du använda spray för att ta bort överskott av lim.
4

Låt sprayen nöja med limmet i en minut innan du tar rakhyveln verktyget och skrapa bort överskottet klistermärke rester.
5

Ta en microfiber handduk och torka av eventuella överblivna kemikalier från Gone Goo. Microfiber handdukar kommer inte att orsaka Scruffs och repor på din färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129528.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.