Hur vill starta en Pontiac G6

Nyare versioner av Pontiac G6 använda ett passivt system tändning startspärr kallade PASS-Key III. Systemet använder radiofrekvenser för att kommunicera med nyckelbrickan du använder för att starta G6. När du placerar nyckeln i tändningslåset, är nyckeln och bilen kommunicerar att säkerställa nyckeln legit. Om stölden systemet inte får rätt frekvens tillbaka från nyckeln, kommer den inte tillåta dig att starta bilen. Använd rätt G6-knappen för att starta bilen. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna G6 dörren och sätt in nyckeln i tändningen.
2

Vrid tändningsnyckeln till starta motorn. Om bilen inte startar, använder en sekundär bilnyckel att starta motorn. Om varken arbetar, fortsätt sedan till steg 3.
3

Lyssna på motorn som du försöker veva. Om du hör ett förstoftningsförfarande ljud eller se insidan ljusstyrkan när du vrider på nyckeln, har du ett problem med batteriet som hindrar motorn från att starta. Detta kan vara ett dött batteri eller bara ett problem med starter. I båda fallen kommer du att behöva ta bilen för att få servad.
4

Lokalisera motorn rutan facket säkring under den främre huven nära motorblocket på förarsidan. Boxen har en el-symbol på framsidan.
5

Dra av locket och ta sedan bort säkringsboxen för att ta en titt på säkringarna.
6

Kontrollera säkringen nummer 32. Detta är Run /Crank relä. Det är den stora säkringen ligger i centrum mot botten av konsolen. Om silverfärg bandet i säkringen bränns eller bryts, har du en trasig säkring som behöver bytas innan bilen startar.
7

Ta bilen till generalagenten om ingen av ovanstående steg arbete, eftersom du troligtvis har ett fel med din tändningsnyckel Pass-Key III-systemet självt. Du kan inte programmera en nyckel själv utan en som redan är rätt programmerad, så du måste använda Pontiac återförsäljare eller ett alternativt låssmed för att programmera knappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129447.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.