2002 Audi A6 Kommer inte Start

The Audi A6 är en lyx stil sedanmodell . Under 2002 , blev den A6 erbjöds med ett 3 - liters V6 motor och även med en 4,2 - liters V8 . Många 2002 A6S har också all - wheel drive . Olyckligtvis för Audi ägare , rankad Consumer Reports den Audi A6 som en av de minst pålitliga bilar och Audis i allmänhet som otillförlitliga . Any bilen kan misslyckas med för att starta vid varje given tidpunkt . Det finns ett antal saker du kan göra om din Audi A6 inte startar . Instruktioner

1

Kontrollera för att kontrollera att du har gas i tanken . Även om din gas gauge säger att du har tillräckligt , tillsätt mer för att göra säker . Din gas gauge kunde brytas . Om du har ingen gas , kommer din Audi startar inte .

2

Slå på tändningen och se om den check engine ljuset kommer på . Om den gör det , då din Audi A6 s motor dator är att få ström . Om den gör inte är , kunde det betyda ett problem med den datorn eller ens något så enkelt som en trasig wire .


3

Slå på Audis : s tändning och kolla för att se om de vindrutetorkarna är funktionsdugliga . Om de vindrutetorkarna är långsamma , kunde det tyda på att din batteriet är låg . Du kan fixa detta genom att hoppa bilen och låta det köra ett par timmar .

4

Lyssna efter en banging sound . Om din Audi är danande ett banging ljud , attr kunde det vara ett allvarligt motor problem . Om du hör en squealing eller hög - pitched ljud , kunde en bälte vara lös . Ta bilen till en mekaniker .
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129448.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.