Hur man ändra spänningen på en generator

Generatorer är ansvariga för roterande mekanisk rörelse till elektrisk energi, som vanligtvis är riktad och lagras i ett batteri. Du kan hitta dig själv i en situation där högspänningsutgången en växelströmsgenerator överpriser ett djupt cykel batteri, vilket kan leda till dyra batterier. Å andra sidan, kan din generator producerar inte tillräckligt med spänning, vilket kan betyda att batteriet inte laddas ordentligt, om alls. Saker du behöver
ersätter regulator
Lödkolv
Skruvmejsel
Hylsnyckel
DC till DC omvandlare Review Motstånd
Lättare
Wire (olika mätare) katalog
Visa fler instruktioner
ökande spänning
1

Öppna generatorn huset med hjälp av en hylsnyckel. Ta bort de trådbundna spolar och koppla ledningarna från de inre delarna av generatorn. Rewind spolarna med tjockare tråd, vilket ger större spänning som generatorn vänder.
2

Wire en DC-DC-omvandlare till utgångarna från generatorn om du inte vill öppna upp generatorn och bakåt spolarna. En DC-DC-omvandlare kommer att öka utspänningen från generatorn systemet. Det finns olika typer av DC till DC-omvandlare, beroende på hur mycket spänning som kommer in i systemet såväl som spänningen utgående signalen från omvandlaren. Tillsammans med de olika typerna av omvandlare kan varje ha ett annat sätt att fästa kablar. Vissa kan kräva lödning medan andra har skruv-in ingångar.
3

Installera en 10-amp diod till de utgående ledningarna från generatorns stator, vilket kommer att resultera i ett 0,6-volts vinst i nätspänning för systemet. Enligt SmartGauge Electronics, lödning dioden i kablaget i generatorns utgång tricks regulatorn att tro att generatorn inte producerar så mycket spänning. Dioden måste också vara utrustad med elektrisk isolering och en metall kylfläns. Det är också viktigt att dioden kan rymma hela rotorn fältet ström från generatorn. Addera Minska spänning
4

Byt generatorn regulator, som fungerar som en dator för hur mycket spänning generatorn producerar och sänder till batteriet. Regulatorn ersätts genom att använda en hylsnyckel för att ta bort regulatorn från växelströmsgenerator. I de flesta fall är regulatorn placeras i direkt anslutning till generatorn och är kopplad till generatorns inportar.
5

Öppna generatorn, som i föregående avsnitt, och ändra de trådbundna spolarna. Koppla spolarna och spola tillbaka dem med hjälp av en lättare gauge tråd, som kommer att resultera i mindre spänning. Många vindkraftverk som använder fordon generatorer kräver denna modifiering på grund av den typiska generatorn setup som kräver höga varv per minut. Förnybara energisystem som använder bilen generatorer har ett lägre varvtalsområde, i de flesta fall.
6

Installera en resistor eller en diod till generatorns utgående ledningar. Använd en trådskalare att klippa av kabeln som leder till batteriet från växelströmsgeneratorn. Strip 4 inches från den exponerade ledningar och löda trådarna till motståndet eller diod. En resistor med en 0,1 Ohm rating kommer att släppa spänningen med en volt, enligt Excel Auto. Vira lod med värme krympplast och försegla wrap med en tändare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129420.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.