Hur man startar en kall Nitro Car

Din nitro fjärrkontroll leksaksbil drivs av en kombination av nitrometan, metanol, och olja för att hålla bilen igång och snabbt. Hobbyister och professionella aktörer både har upplevt frustrationen av att starta en kall nitro motor. Frigid vintertemperaturer kan säkerligen förvärra detta problem. Saker du behöver
Hårtork
Nitro bränsle
5-cells pack batteri
Visa fler instruktioner
1

Värm motorn med en hårtork om motorn känns för kallt att starta. Detta kommer att värma upp motorn innan du börjar.
2

Ställ glödstiftet in sin plats i öppningen i kylhuvudet. Glödstiftet kommer med nitro bil och skruvarna rakt in i motorn. Kylningen huvudet är på toppen av motorn och som är sammansatt av en stapel av små plattor.
3

Häll nitro bränsle in i nitro reservoaren. Använd en tunnare olja för att hålla bilen igång i kylan.
4

Hitta bilens batteri låda. Du kan sätta in en 5-cells pack batteri som fungerar bättre i kyla än den fabriksinställda batteriet. Slå fordonet på.
5

Leta luftfiltret på förgasaren, nära motorn. Luftfiltret är plastbiten som innehåller ett skum filter. Ta bort denna bit genom att skjuta bort det. Droppa lite av nitro bränsle i förgasaren.
6

Ta glöd tändaren som du köpt med bilen. Kläm fingret åtgärder för att öppna sin ände. Fäst tändaren till glödstiftet och släpp fingret åtgärd att stänga anslutningen. Detta värmer glödstiftet.
7

Dra startsnöret med en jämn rörelse. Upprepa tills motorn startar. Avlägsna tändaren glödstift. Byt förgasare luftfilter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129362.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.