Kommersiella Driver Rest Area Krav

Rastplats säkerhet är en viktig fråga för resenärer som förlitar sig på tjänster rastplats. För att kunna genomföra en säker rastplats, måste det finnas tillräcklig planering med en lämplig placering och utformning. Med tiden har flera problem med resten stop konstruktion identifierats, skapar ett behov av ett mer standardiserat säkerhetsprogram. Inventering av Highway Vila faciliteter

Department of Transportation bör genomföra en inventering av rastplatser i deras tillstånd för att uppskatta behovet av parkeringsplatser vid varje rastplats. Inventeringen Rapporten ska innehålla plats, användningsmönster, trafikstatistik och faciliteter, såsom snack maskiner, picknickbord, telefoner och toaletter.
Direkt observation av Rastplats Användning

Department of Transportation är ansvarig för att identifiera och observera de avgörande lastbilstransporter korridorer inom dess tillstånd. Observationen Undersökningen bör utvidgas till alla rastplatser inom staten om tid och resurser medger. Syftet med dessa undersökningar är att tillhandahålla data som ska matas in i lastbil efterfrågan modell, hjälper tillståndbyrån räkna ut hur stor varje rastplats bör vara.
Commercial Driver Survey

Ett annat sätt att hjälpa Department of Transportation få en bättre uppfattning om dess statens behov Rastplatsen ligger att genomföra en undersökning marknadsundersökningar för lastbilschaufförer som ofta utvalda lastbilstransporter korridorer. Detta kan ge beslutsfattarna en bättre bild av körvanor, attityder, beteenden och preferenser.
Ansök Truck Parking Demand Model


I detta steg, Department of Transportation kommer att tillämpa lastbilsmodell parkering efterfrågan som utvecklats av Federal Highway Administration. Modellen tar hänsyn till faktorer såsom mat anläggningar, avstånd till nästa rastplats och avstånd till nästa trafikplats.
Analysera och tolka resultat

Resultaten av de föregående stegen kommer att möjliggöra Department of Transportation att avgöra vilka faktorer som påverkar användningen rastplats av kommersiella fordon och vilka platser är i behov av mest uppmärksamhet. Addera Rapport och använda resultaten

Efter resultaten av rastplats säkerhetsbedömning förstås, kommer Department of Transportation i en kortfattad planeringsprocess. Denna process säkerställer att lösningar tillgodoses genom en ordnad process och dokumenteras på ett tydligt beskrivas program.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129348.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.