Vad är det rätta sättet att upprätthålla en 1996 Toyota Camry ?

Hålla 1996 Camry i god form kräver vissa grundläggande underhåll . Toyota utformat Camry är en familj sedan , och dessa fordon har ett rykte om att vara ganska tillförlitliga . Rengöring

hålla insidan av din Camry ren genom att dammsuga den regelbundet . Dessa bilar har ett vanligt utseende interiör , så regelbunden rengöring kommer att hålla dem ser sitt bästa . Tvätta utsidan av bilen för att ta bort smuts , oljor och väg saltavlagringar som kan korrodera din bil . Applicera vaxet på din bil ett par gånger varje år för att skydda din färg . Camry färgen lätt repas och skadas .
Tune - Ups

Har din Camry stämde upp med några års mellanrum för att hålla allt i skick . Har alla sina slangar och bälten ersättas , även om de inte visar förslitning . Byt tändstift för att förebygga potentiella problem innan de börjar . Har din kylvätska spolas och sätta färskt frostskyddsvätska i. Byt ut din Camry s transmissionsolja med Toyota - specifik vätska bara .
Oljebyten

1996 Camrys bör ha sitt oljan bytas var 3000 miles , eller var tredje månad . Detta kommer att förhindra smuts i oljan från att skada din motor . Kontrollera din Camry oljenivå ofta att se till att det inte finns några läckor . Har Camry s PCV ventil kontrolleras också. En ansamling av slam i motorn är vanligt om ventilen lämnas därhän .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129828.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.