Hur att byta batteri i din 2005 Malibu nyckelbricka

Tillverkas av General Motors, är Chevrolet Malibu en mid-size fordon som har varit i produktion sedan 1964. En del av den sjätte generationen av Malibu fordon, erbjuder 2005 Chevrolet Malibu ett nyckellöst system för inresa som tillval. När utrustat, gör en elektronisk keyless inresa fob dig att låsa eller låsa upp dörrarna i bilen med en knapptryckning. Byte av batteri i en 2005 Chevrolet Malibu elektroniska nyckelbrickan är snabb, enkel och kräver ingen tidigare erfarenhet. Saker du behöver
Quarter eller plast gitarr plocka
plast nål-näsa pincett
CR2032 litiumbatteri
Visa fler instruktioner
1

Separat toppen och undre halvan av keyless inresa fob för att komma åt batterifacket. Sätt kanten av ett kvartal eller plast gitarr plocka i spåret mellan de två halvorna. Vrid kvartalet eller gitarr plocka åt vänster och höger tills halvorna av fob faller isär.
2

Ta det förbrukade batteriet från fob batterifack. Bända upp batteriet fri från facket med ett par av plast, nål-näsa pincett, snarare än fingrarna. Konsultera miljöskydd riktlinjer i ditt område för att avgöra om du ska återvinna batteriet eller kasta det i dina hushållssopor.
3

Placera ett helt nytt CR2032 litiumbatteri i batterifacket på keyless inresa fob. Face "+" sidan av batteriet upp till rätt polaritet. Sätt press på batteriet med fingertoppen för att se till att det sitter korrekt i facket.
4

Sätt de två halvorna av keyless inresa fob tillbaka tillsammans för att slutföra batteribyte processen. Passa in de två bitarna och klämmer fast dem mellan fingrarna tills du hör klippen ingrepp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129328.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.