Hur kan vi minska Generator Spänning

Minska utspänning av en generator kan spara en djupt cykel eller bilbatteri från överbelastad blir och behöver bytas ut. Var säker på att du har råd med ett spänningsfall i ditt system utan att försämra optimal laddning av batterier innan du försöker minska generatorns spänning. Det finns några olika sätt att minska den spänning som produceras av din generator som den reser till resten av ditt elsystem. Saker du behöver
Diode
Extern regulator skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Wire strippor
Lödkolv
Isolerad värme-wrap krympa
Multimeter
Visa mer Instruktioner
Extern spänningsregulatorer
1

Test mängden spänning som kommer ut ur din generator genom att fästa en multimeter till terminalerna där ledningarna ansluter via generatorn. Enligt autoparts, kräver ett bilbatteri typiskt 13,5 -14,5 volt för att ladda upp ordentligt. Om du upplever elektriska komponenter misslyckas, då din spänningsregulator kan misslyckas, vilket begränsar mängden spänning och strömstyrka som alstras av generatorn.
2

Byt regulator, som är kopplad till generatorn. I en bilmotor, är regulatorn normalt säkras genom ett par skruvar och är kopplad till generatorn och tändningslåset. Ta den negativa batterikabeln från fordonet. Lossa de elektriska anslutningarna från generatorn och tändningslåset. Installera en annan regulator som har förmågan att producera den önskade spänningen.
3

Retest generatorn för att se till att den producerar den önskade spänningen. Spänning och ström kan variera under laddningen av batteriet. Sätt tillbaka eventuella komponenter som var stekt med hög spänning från generatorn när regulatorn misslyckades. Addera Installera en diod eller motstånd
4

bort den negativa batterikabeln från fordonet batteriet, eller stänga av källan till elproduktion om du inte arbetar på en bil eller segling generator.
5

Slopa sladdarna som går från generatorn till batteriet med en kabelskalare. Skal kablarna så att minst 4 inches utsätts för ledningar från båda delarna av snittet.
6

Använd en lödkolv för att bifoga en resistor eller en diod, vilket i båda fallen kan minska spänningen i systemet. Ett motstånd av 0,01 ohm kommer att minska kretsens spänning av en volt, enligt ExcelAuto. När lodet är klar, kolla spänningsfallet med en multimeter, och se till att den positiva ledningen från multimetern är inställd på anslutningen närmast generatorn och att strömmen är igång genom systemet. Om spänningen har nått en acceptabel nivå för ditt system, täta lodet med isolerade värme-shrink wrap. Slå in värmekrympt material runt lodet och använda en värmepistol eller en tändare för att krympa wrap tills den täcker lodet och bubblar ut ändarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129305.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.