Hur man installerar Nyckelband Hood Pin

Hood pins är vanliga i racerbilar, speciellt Mustangs. Förare som modifierar sina bilar genom att installera nyckelband huva stift gör det för att säkra lätta kåpor på plats. I ett lopp, hindrar huven stift snodd huven från vända öppet plötsligt. Hood pin nyckelband också tillåta förare att öppna en bil huva snabbt, vilket kommer i särskilt praktisk i nödsituationer eller under ett lopp. Saker du behöver
Skruvmejslar
Drill
öppen nyckel sälja Grease
Tape
Brukskniv
Rotary Tool Review Lanyard
Visa mer Instruktioner
1

Pop öppna huven. Försiktigt bända loss kroppen stiften som håller plasten radiator locket på plats med en skruvmejsel, och lägg locket åt sidan.
2

Borra ett hål i varje ände av plåten framför kylaren , för en summa av två hål. Du kommer att skruva in stiften i hålen du borrade så de sticker upp genom motsvarande hål i huven när du stänger den. Du kommer att borra hålen i huven senare. Addera 3

skjut motljusskyddet stiften i hålen du borrade i steg 2. Stiften har släta toppar och gängade bottnar. Skjut en mutter på den släta sidan av pinnen, och skjut tappen i hålet. Trä en andra mutter på den gängade delen från botten, och dra dem mot plåten med en öppen nyckel för att säkra stiftet på plats.
4

Dra isär huven liner noggrant för att exponera de områden där du kommer att borra motsvarande hål i huven. Badda lite fett på spetsarna av huven stift. Sänk huven försiktigt så den kommer i kontakt med stiften. Fettet du dabbed på spetsarna av huven stift kommer att markera huven så att du kan se exakt var du behöver för att borra hålen. Öppna huven igen, och notera markeringarna.
5

Sätt tejp på insidan och utsidan delar av huven för att skydda lacken när du borrar hålen. Borra ett 1/4-tums pilot hål från insidan huven, sedan förstora den till 1/2 tum. När du är klar borra de två hålen, ta bort tejpen.
6

Sätt huven liner igen. Stäng huven försiktigt så huven stift tränger igenom fodret och kommer upp genom huven. Använd din mattkniv för att skära bort överflödigt liner. Justera höjden på stiften vid behov.
7

Sätt värmeelementet täcker över stiften. Använd din roterande verktyg för att trimma plastkåpan så stiften går igenom det. Placera kylaren täcker igen.
8

Stäng huven. Sätt metalldekor plattorna som kom med rampens pluggar över de utskjutande stiften på toppen av huven. Varje trimplatta har fyra små hål för de medföljande skruvarna som håller plattorna på plats. Borra första hålet genom huven, använd hålet i trimplatta att guida dig. Sätt i den första skruven genom hålen i plattan och huven, och fästa plattan på plats. När du har den första skruven säkras, borra de återstående tre hålen och sätt de övriga tre skruvarna. Upprepa denna process för den andra plattan.
9

Installera snodd. Snodden håller den lilla låspinnen när du öppnar huven. Borra ett litet hål 2 inches från huven stift. Skruva i slutet av snodden till huven själv. Fäst den andra änden av linan till den lilla låspinnen som håller huven stängd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129241.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.