Korgdörr Problem

I första hand används för att komma in och ut ur en bil , bildörrar innehåller även mekanismer för att öppna och stänga fönster samt dörrlåset . Eftersom dörrarna tjänar mer än ett syfte , de är föremål för mer än ett problem . Läckande

En bil dörrens tätningslist tätning försämras över tid , vilket kan leda till läckage . En bil dörrens tätningslist tätning oftast består av en kombination av gummi och skum som låser ute luft och fukt . Tätningen omsluter hela omkretsen av dörrkarmen . Det är lätt att byta ut tätningslisten själv , eller så kan du välja att ha en bilmekaniker göra det åt dig .
Latch Problem

bildörrar upplever problem med deras lås , vilket gör att öppna och stänga dörrarna svårare. Korrosion , brist på smörjning och ålderdom är de skyldiga . Även om du kan lösa vissa spärren problem med tillsats smörjning , i andra fall måste du byta ut låset.
Felinriktning

När en bildörr är felaktigt inriktade , öppnas dörren inte stänga eller låsa ordentligt . Bent gångjärn , rost ackumulering och lösa eller saknade gummilisten är vanliga orsaker till förskjutning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129185.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.